Rechtszaak tegen Deliveroo gewonnen!

Riders Union FNV heeft gelijk gekregen van de rechter! Wil jij weten wat je kunt doen als (ex-)rider van Deliveroo? Lees dan snel verder.

Ben je nu rider bij Deliveroo? Of ben je rider geweest op basis van een partnerovereenkomst?

We hebben de rechtszaak tegen Deliveroo gewonnen. Dat betekent dat Deliveroo jou een arbeidsovereenkomst moet aanbieden als daarom wordt gevraagd. Dit kan je als rider in de toekomst geld opleveren! Grote kans dat Deliveroo je namelijk te weinig geld heeft betaald. Een arbeidsovereenkomst betekent dat Deliveroo de cao moet toepassen. Ook voor het verleden.

Waarom een arbeidsovereenkomst?

Bij een arbeidsovereenkomst hoort een ander salaris, het recht op pensioen,uitbetaling van overuren, doorbetaling bij ziekte en een weekendtoeslag …. niet verkeerd toch?

Hoger beroep?

We zijn er nog niet. Deliveroo heeft laten weten in hoger beroep te gaan. Deliveroo wil wel de lusten, maar niet de lasten van de riders. Wij zijn er klaar voor en zullen opnieuw opkomen voor de belangen van de riders.  

Wat kan jij doen?

Wil jij dat we samen met jou kijken wat deze uitspraak van de rechter betekent? Laat je gegevens achter en we nemen binnenkort contact met je op.

Was je in het verleden rider bij Deliveroo?

Ben jij eerder in dienst geweest van Deliveroo op basis vaneen arbeidsovereenkomst? Meld je dan zo snel mogelijk aan via onderstaand formulier. (Ex-) riders met een arbeidsovereenkomst kunnen namelijk op grond van de uitspraak voor het verleden de cao claimen. Ook de toeslagen die daar in zijn opgenomen. Wij kijken vervolgens samen met jou wat we gaan doen.  


Leave a message down below:

Thank you for the submission! We will get in touch
Oeps! Er is iets mis gegaan bij het invullen van het formulier, probeer a.u.b. opnieuw.

Meer nieuws

Maaltijdbezorgers worden uitgeknepen en samenleving loopt miljoenen mis

June 26, 2019

FNV eist belastingaanslag

February 26, 2019

Rechtszaak tegen Deliveroo gewonnen!

February 15, 2019